دستگاه پرکن مایعات غلیظ

Liquid_filling_machine_01

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

تماس بگیرید
دستگاه پرکن مایعات غلیظ

تحویل اکسپرس

خدمات پس از فروش

کیفیت بال

مشاوره فنی

دستگاه پرکن مایعات غلیظ نیمه اتوماتیک فناوریار(آزمونه)

یکی از دستگاه‌های پرکاربرد در بین دستگاه‌های بسته‌بندی مختلف و انواع ماشین‌آلات دستگاه پرکن مایعات غلیظ است. جهت پرکن مایعات در ظروف مختلف می بایست از دستگاه‌های مخصوص این کار استفاده شود. به طور مثال جهت پر کردن آب معدنی در ظروف مخصوص از دستگاه پرکن مایعات رقیق استفاده می شود.
مایعات با گرانروی بالا که در واقع در برابر جاری شدن مقاومت زیادی از خود نشان خواهند داد مایعات غلیظ شناخته می شوند. از بین مایعات غلیظ می‌توان به روغن‌های شیمیایی با غلظت بالا، گریس، مواد دارویی (شربت) با غلظت بالا، عسل، شیره خرما، برخی مرباها، کرم‌های آرایشی و موارد مشابه اشاره کرد.
برای پرکردن مایعات دارای ویسکوزیته بالا از دستگاه‌های پرکن مایعات غلیظ استفاده می‌شود. در کل بیشترین استفاده دستگاه پرکن مایعات غلیظ فناوریار(آزمونه)، پرکردن مایعات غلیظ در حوزه صنایع غذایی چون عسل، مایع ظرفشویی و در حوزه مواد آرایشی، بهداشتی چون کرم و ژل می‌باشد. از آن‌جایی که حجم و مقدار این دسته از مایعات با حساسیت بالایی همراه است، لذا بهترین روش برای پرکردن آن‌ها مکانیزم پرکن سیلندر پیستونی خواهد بود.

fanavaryar_filler_machine
به‌طور کلی برای بسته‌بندی و پرکردن انواع مایعات از سه مکانیزم استفاده می‌شود:

پرکن پمپی

پرکن پمپی در زمینه تزریق مایعات با چسبندگی بالا نظیر گریس، پرکن روغن موتور و عملکرد بسیار مطلوبی را از خود نشان خواهد داد. اما از سویی دیگر پایین بودن دقت این دستگاه بسته بندی را می توان یکی از معایب آن به شمار آورد.

پرکن مایعات ثقلی

به‌طور معمول به منظور پر کردن مایعات رقیق نظیر دستگاه پرکن دوغ، دستگاه پرکن آب معدنی، دستگاه پرکن عرقیات از روش پر کردن مایعات استفاده می شود. این دستگاه ها در بین انواع دستگاه های پرکن دارای مناسب ترین قیمت می باشند و مکانیزم پر شدن براساس وزن مایع و جاذبه صورت خواهد گرفت. در بین دستگاه های پرکن بهره مند از روش ثقل می توان به دستگاه پرکن دوغ اشاره نمود.

پرکن مایعات سیلندر پیستونی

اگر دقت دستگاه برای شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد و قصد راه اندازی خط بسته بندی مایعات غلیظ مانند پرکن ماست و یا پرکن عسل، پرکن شیره خرما ، پرکن مایع ظرفشویی و … را دارید بی شک پرکن سیلندر پیستونی برای شما بهترین گزینه خواهد بود. از این روش در ماشین آلات نیمه‌اتوماتیک و اتوماتیک استفاده می شود و قابل تنظیم برای پر کردن در حجمی مشخص خواهد بود.

piston_filler_machine

مزایای پرکن مایعات غلیظ فناوریار(آزمونه)

بالا بودن میزان دقت پرکن‌ها

در صورتی‌که در خط بسته‌بندی کسب‌وکار شما حجم و یا وزن مواد پرشده از اهمیت بالایی برخوردار است، توصیه می‌شود حتما از دستگاه‌های پرکن نیمه‌نیمه‌اتوماتیک و اتوماتیک استفاده نمایید. چرا که در برخی از موارد تغییر حجم و یا وزن برخی از کالاها کیفیت محصول را کاهش داده و مشتریان را ناراضی خواهد ساخت.

سرعت بالای دستگاه‌های پرکن

استفاده از دستگاه پرکن مایعات نیمه‌اتوماتیک و اتوماتیک در مقایسه با نمونه های دستی باعث افزایش چند برابری بازدهی خط تولید خواهد شد.

رعایت هر چه بهتر بهداشت

استفاده از دستگاه‌های پرکن نیمه‌اتوماتیک و اتوماتیک از آن‌جایی که بدون نیاز به دخالت دست عملیات پر کردن را میسر خواهد ساخت از نظر بهداشتی کاملا ایده آل خواهد بود و ضمن افزایش بهداشت به بهبود کیفیت کالای نهایی نیز کمک می نماید.

به حداقل رساندن هزینه‌ها

‌نیمه‌اتوماتیک و اتوماتیک بودن دستگاه‌ها این امکان را به شما خواهد داد تا اقدام به کم کردن تعداد اپراتورهای خط تولید نمایید و از این رو کاهش هزینه نهایی تولید محصول نیز اتفاق خواهد افتاد.
به‌منظور خرید، دستگاه پرکن مایعات غلیظ فناوریار(آزمونه) با فناوری آکواتک ایالات متحده استفاده از سیستمهای مکانیزه‌ و با امکانات بیشتر توصیه می‌شود و شاید در ابتدا این کار هزینه زیادی را در برداشته باشد، اما در درازمدت از بسیاری از هزینه‌ها جلوگیری خواهد شد. در واقع تولیدکنندگان محصولات مایع قادر خواهند بود که با درصد خطای کمتر ظروف مورد نظر را پر کنند. برای دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص سفارش این دستگاه با مشاوران ما تماس بگیرید.

لیست قیمت دستگاههای پرکن نیمه اتوماتیک مایعات غلیظ(فناوریار)

 
مدل توضیحات حجم قیف(لیتر) قابلیت پر کردن تعداد ظرف در ساعت قیمت (میلیون تومان)
Fan_G_F_3 رومیزی 30 1800 35
Fan_G_F_5 ایستاده 60 1800 50
Fan_G_F_8 ایستاده 90 1800 70

 

انتخاب میکسر پلیمری با مخزن پلی اتیلن
انتخاب میکسر پلیمری میکسرهای با مخزن پلیمری یا به اختصار میکسر پلیمری به ویژه پلی‌اتیلن یا پلی پروپیلن...
راهنمای انتخاب هموژنایزر
انتخاب هموژنایزر با توان مناسب یکی از دغدغه های خریداران پمپهای هموژنایزر، تعیین میزان توان پمپ مورد...
ساخت اکسترودرهای پلاستیک
معرفی اکسترودرهای پلاستیک : اکسترودرهای پلاستیک، دستگاه‌هایی هستند که برای ذوب و شکل‌دهی پلاستیک استفاده...

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *